Welkom

Casa Ciolina is verkozen tot beste Bed & Breakfast van België!

Casa Ciolina ligt in de uitlopers van de Kempen: een landelijke omgeving van het Limburgse Hoge Noorden, nabij Peer en Hasselt. U wordt ontvangen in een gerestaureerd negentiende-eeuws pand met een rijke geschiedenis. In het bouwwerk was vroeger een zeepfabriek gevestigd en is laatstelijk omgebouwd tot een markante boerderij met een besloten binnenkoer. Wij ontvangen u graag persoonlijk en wij verwelkomen u met een welkomstdrankje na een rondleiding door ons hotel. We willen dat uw verblijf direct aangenaam en relax begint, zodat u bij ons in alle rust kunt genieten. Ook hebben wij een wijnkelder, waaruit u uiteraard zelf een wijn kunt uitkiezen wanneer u ervoor kiest om bij ons te blijven eten.

 

Tijdens uw verblijf kunt u ten alle tijden gebruik maken van onze gratis WiFi. Daarnaast leven wij graag onder het motto: “nuestra casa es su casa”. Mochten wij niet in de buurt zijn, dan kunt u zelf een drankje nemen en vertrouwen wij erop dat u dit vervolgens voor ons noteert op uw gebruik met de benaming. De sfeer bij Casa Ciolina is zeer gemoedelijk en vooral gericht op gezelligheid en rust.

Alle kamers zijn rookvrij. In alle kamers hangen rookmelders (indien er gerookt wordt op de kamers zal er een boete opgelegd worden). Voor de rokers hebben we een aparte ruimte waar u kan roken....

Kapel van O.-L.-Vrouw van Rust of Zavelkapel of Esserskapel

Op de voormalige dorpsdries gelegen, op gemeentegrond opgetrokken Kapel van O.-L.-Vrouw-van-Rust, ook Zavelkapel en in de volksmond Esserskapel genoemd, naar de familie Essers die het bedehuisje in 1858 liet bouwen voor de toenmalige, in 1774 gebouwde en in 1966 gesloopte pastorie.

B&B Casa Ciolina heeft de sleutel en deze kan indien gewenst bezocht worden door u!

Wanneer u ervoor kiest om met een priester te komen, is het eventueel mogelijk om met 20 personen te trouwen in de kapel!

 

Wellness
Wellness
Kamers
Kamers